Najnovije

Novosti

PARK ZNANOSTI PARTNER NA PROJEKTU KOZMOS

Izrazito smo ponosni i sretni da sudjelujemo kao partner na projektu „Kvalitetno obrazovanje za modernu osnovnu školu“-KOZMOS, koji se provodi u osnovnoj školi Dalj.

Nositelj projekta je Osnovna škola Dalj a partneri su:
-PODUZETNIČKO-RAZVOJNI CENTAR OPĆINE ERDUT LOKALNA RAZVOJNA AGENCIJA d.o.o.
– KULTURNI I ZNANSTVENI CENTAR MILUTIN MILANKOVIĆ
– NANSEN DIJALOG CENTAR OSIJEK
– VEVEREC 91 d.o.o.-Park znanosti
– NANSEN AKADEMIJA, Norveška

Projekt traje 21 mjesec od 01.08.2022.-30.04.2024. godine.

    Projekt KOZMOS, unaprijedit će vještine STEM-a, IKT-a, aktivnog građanstva i poduzetništva učitelja i drugih odgojno-obrazovnih djelatnika te učenika (kroz edukacije, studijska putovanja, terenske nastave), modernizirati OŠ Dalj (nabavom opreme i uspostavom vanjske STEM učionice) i stvoriti mrežu suradnje (škole, poduzetnički centri, lokalna samouprava, udruge, ustanove) u Hrvatskoj i Norveškoj. Projekt će razvijati nove modele učenja i izvannastavne aktivnosti kojima će se dodatno jačati vještine učenika s naglaskom na učenike s posebnim odgojno-obrazovnim potrebama. Razvit će se i poduzetnički program „KOZMOS u Dalju“ koji će pomoći u unaprjeđenju STEM vještina učenika iz drugih dijelova Hrvatske.

Projekt podržavaju Island, Lihtenštajn i Norveška kroz financijski mehanizam Europskog gospodarskog prostora (EGP).

Logo
Školske grupe - planiranje posjeta

Školske grupe - planiranje posjeta

Jedva čekamo naše najmlađe istraživače? Na otvorenom prostoru učenici svih dobnih skupina susreću se s jedinstvenim eksponatima edukativnog i zabavnog sadržaja?…
Scroll to Top